Siitä on aikaa, kun viimeksi olen kirjoittanut päiväkirjaa. Pitkään ajatusta mielessä pyöritelleenä päätin alkaa kirjoittamisen nyt, blogin muodossa. Olen hypistellyt kaupoissa edelleen myynnissä olevia (ihanaa!) lukollisia prinsessapäiväkirjoja yms. ihanuuksia, mutta kenties tämä sähköinen versio on hieman enemmän tätä päivää (ja on näin kolmenkympin ylittäneellä ehkä jonkinmoinen kynnys alkaa pitämään yllä samanlaista glitter-päiväkirjaa, mihin pikkutyttönä kirjoiteltiin viikoittain vaihtuvista ihastuksista ja kavereiden kanssa sattuneista kriiseistä..)

Koska johonkin on hyvä ajatuksiaan listata silloin, kun niitä vilistää päässä liiaksikin, olkoon niiden purkautumispaikkana nyt sitten tämä blogi. En usko, että lukijoita miljoonittain saavutan, mutta jos joku kokee saavansa jotain iloa kirjoituksiani seuraamalla niin kiva. Jos ei tätä lue kukaan, saan tästä kuitenkin itse niin paljon hyötyä että ei maailmani siihen romahda, voin luvata. Sen sijaan en aio luvata kirjoittavani maata mullistavia pohdintoja tai upeita syvällisiä analyysejä maailmanmenosta. Kaikki on mahdollista ja päivästä riippuen teksti voi olla hyvinkin syvällistä, mutta todennäköisesti teksti tulee koostumaan melko arkisten asioiden ympärille.

Korostettakoon heti aluksi, että kaikki blogissa esitettävät mielipiteet ja ajatukset ovat omiani, eikä niillä ole tarkoitus loukata ketään tai pahoittaa kenenkään mieltä. Provosointi on taitolaji, mutta voin kertoa että siihen en tarkoituksella pyri. Yritän muotoilla kaiken kirjoittamani siten, että en tule paljastaneeksi liikaa itsestäni saati läheisistäni. Tästä se lähtee, vallattomien ajatusten ylöskirjoittaminen ilman minkäänlaista ennalta suunniteltua punaista lankaa. Olkoon tämän blogin teemana sitten ihan vain päiväkirjamainen, aiheesta ja tunnetilasta toiseen loikkiva läpileikkaus elämästäni. 

Tervetuloa lukijaksi ja hei, kun kerta olet eksynyt blogien maailmaan niin ehkä käytät myös instagramia! Sieltä löytyy myös meitsi, käy vilkaisemassa @becauselifeis

 

Rakkaudella Jaana